Signnieuws

Kernow Coatings toont verschillende oplossingen om vloeren, muren en glazen wanden te decoreren, maar ook POS- en displaytoepassingen op Fespa 2017.

Nieuw is KernowJet FloorSharK, een gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen floor graphic film, designed voor harde vloeren en tapijttegels. 

Wallcovering

Voor de wallcovering markt is er KernowJet Interiors. Deze range is HP-Latex gecertificeerd en  BioPruf (bestand tegen schimmel), waardoor de folie geschikt is voor ziekenhuishallen, retail, vliegvelden, hotels, restaurants, sportscholen, kinderopvang, kortom overal waar een geprinte en gepersonaliseerde muurafbeeling gewenst is.

Metallic folie

De KernowJet MetaliK is een range metallic films voor de sign- en printindustrie. KernowJet MetaliK Cut & Print is geschikt voor dubbelzijdige prints op ramen, en KernowJet MetaliK Inkjet is ontwikkeld voor permanente applicatie op POS-borden of elke gladde ondergrond. Beide producten zijn beprintbaar met solvent-, latex- en UV-inkten en beschikbaar in breedtes tot 1524 mm in zilver, goud en de trendy rose goud.

Kernow is op Fespa te vinden in hal B7-G5.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.