Signnieuws

Fespa_Awars_2016Fespa heeft de mogelijkheid om printproducties in te sturen voor haar jaarlijkse Awards met een week verlengd. De deadline is nu vrijdag 5 februari 2016.

De Fespa Awards 2016 geven in een mondiale competitie erkenning aan innovatief en uitzonderlijk werk van printbedrijven. Dit gebeurt in 15 categorieën, waaronder: instore; fine art print; decals; outdoor en autodecoratie; speciaal effect afdrukken; garment en wearables; interieurdecoratie; industriëel/functioneel printen en signage.

Projecten die voor 5 februari al zijn ingezonden voor de Sign+ Award 2016 kunnen gratis deelnemen aan de Fespa Awards 2016.

FESPA Awards 2015_2
Voorbeeld inzending Fespa Awards 2015.

Zowel digitaal als zeefdruk

Elke categorie kan zijn ingevoerd met behulp van zowel een digitale printproces, zeefdruk of een combinatie van beide. Alles informatie over de competitie en de inschrijving is te vinden op: www.fespa.com/awards.

Beurs van Berlage

Alle genomineerde inzendingen worden tentoongesteld op de beursvloer van Fespa Digital 2016, die plaatsvindt van 8 tot en met 11 maart 2016 in RAI Amsterdam. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Fespa’s galadiner op woensdag 9 maart 2016 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

FESPA Awards 2015
Voorbeeld inzending Fespa Awards 2015.

De genomineerde inzendingen maken ook kans om te worden uitgroepen tot de ‘Best in Show’, volgens de vakjury het meest tot de verbeelding sprekende voorbeeld van print in onze industrie.

Vanaf 10 februari kan online op de genomineerde inzendingen worden gestemd voor de ‘People’s Choice Award’.

Beurs Fespa Digital 2016

Voor meer informatie over Fespa Digital 2016 en registratie voor gratis toegang tot de beurs, bezoek www.fespadigital.com en gebruik de code AAWZ0704.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.