Signnieuws

Naast grootformaat printers biedt Durst ook interessante oplossingen voor labelproductie. “Dat sluit ook aan bij grootformaat printbedrijven.” Het bedrijf laat de mogelijkheden zien op de beurs Labelexpo, die van 11 tot en met 14 september is te bezoeken in Brussel.

Labelproductie is volgens Durst een boeiende markt die vanwege de synergie uitstekend kan aansluiten bij grootformaat printbedrijven.

Labelproductie is volgens Durst een boeiende markt die vanwege de synergie uitstekend kan aansluiten bij grootformaat printbedrijven. Durst stelt: “De labelmarkt is volop in beweging: flexodruk wordt digitaal, oplages worden steeds kleiner en doorlooptijden verkorten. De nieuwste Durst Tau RSC UV single-pass inkjetpersen zijn efficiënter en flexibeler dan conventionele persen, en leveren een kwaliteit vergelijkbaar met offsetdruk. Dit biedt een perfecte gelegenheid voor labeldrukkers om nu de overstap naar digitaal te maken.”

Synergie

De uitdagingen in de labelindustrie komen sterk overeen met die in de grootformaat printindustrie. Labels kunnen volgens Durst dan ook een interessante uitbreiding zijn voor printbedrijven. Daarom nodigt Durst ook printbedrijven uit om haar stand op deze beurs te bezoeken, waar het Benelux-team klaar staat om toe te lichten hoe labelproductie naadloos kan integreren binnen een grootformaat printomgeving.

Bekijk de video hieronder en ontdek of labeldruk iets voor uw bedrijf is.


Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.