Signnieuws

Producten van de Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) vinden in toenemende mate hun weg naar China. Het bedrijf leverde een kleurrijke bijdrage aan de Nederlandse inzending voor de World Expo in Sjanghai.

In 2008 werd DVC geselecteerd als 'hofleverancier' van polyester vlaggenmasten voor de Olympische Zomerspelen in Peking. Daarmee heeft een eerdere investering in een eigen productiefaciliteit in China zich alweer gedeeltelijk terugbetaald. Naast de bijdrage aan de World Expo is de Dokkumer onderneming in de race als leverancier voor de 16de Asian Games die in november dit jaar plaatsvinden in Guanzhou.

Oranje en gele parasols
Het Nederlands paviljoen – Happy Street – op de World Expo in Shanghai is opgeluisterd met dundoekproducten van DVC. In totaal leverde het bedrijf 86 oranje en gele parasols, naast diverse paviljoenvlaggen, landenvlaggen en provincievlaggen. De installatie en aankleding zijn ter plaatse door DVC verzorgd.

 

Afzetmogelijkheden
Algemeen Directeur van DVC Robert-Jan Hageman: "Voor het Nederlandse bedrijfsleven ligt de nadruk meestal op de inkoop uit China. Voor ons gold dat ook. Om die reden hebben we een eigen productiefaciliteit opgezet. Maar door ons goed in de Chinese markt te verdiepen en zorgvuldig contacten op te bouwen, beginnen ook de afzetmogelijkheden toe te nemen. We weten onze weg steeds beter te vinden."

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.