Signnieuws

Beursorganisator Easyfairs Nederland organiseert op 23 en 24 november 2022 het nieuwe vakevent Future Lighting op Next Level in Evenementenhal Gorinchem.

Irma de Hoon, Business Unit Director Building van Easyfairs en John de Joode, voorzitter van de NSVV, tekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Het niche-event combineert vijftig exposanten met een tweedaags kennisprogramma dat verdieping geeft aan actuele lichtthema’s. Het contentprogramma wordt ingevuld door NSVV, het onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting. Zij doen dat in samenwerking met Belgische partners IBE-BIV en Groen Licht Vlaanderen.

Hele lichtketen

Het event richt zich op de hele lichtketen in Nederland en Vlaanderen. Van fabrikanten tot leveranciers van verlichting, (licht)architecten, adviseurs, facilitair managers, gebouwbeheerders en installateurs. De NSVV is blij met het initiatief. “Een heel mooie uitdaging, omdat er in Nederland geen brede verlichtingsbeurs is en ook nooit is geweest”, aldus John de Joode, voorzitter van de NSVV.

Irma de Hoon, Business Unit Director Building van Easyfairs, is trots op de samenwerking. “Er gebeurt zo enorm veel op het gebied van licht en verlichting dat het vreemd is dat er geen exclusief lichtevent is. We zijn door de markt zelf uitgedaagd daar een fantastisch tweedaags niche evenement voor te organiseren. Die handschoen pakken we graag op. De beurs past precies binnen het portfolio van het cluster Building van Easyfairs.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.