Signnieuws

De single pass EFI Reggiani Bolt textielprinter heeft zijn debuut gemaakt tijdens een open huis van EFI Reggiani in het Italiaanse Bergamo. De fabrikant spreekt over een mogelijke revolutie in de textielprintmarkt.

Volgens EFI heeft deze textielprinter de potentie een revolutie te ontketenen in de textielprintmarkt vanweg een  hoge uptime en betrouwbaarheid, uitstekende prestaties, superieure printuniformiteit en -nauwkeurigheid, een lange levensduur van de printkoppen en minimale onderhoudsbehoeften.

Printkop

De Bolt heeft een printkop die weinig onderhoud behoeft, snel opstart en recirculeert en meer uniforme printkwaliteit met betere uptime levert. Dankzij het geavanceerde printkopconcept en het krachtige inktsysteem heeft de textielprinter doorvoersnelheden van circa 8.000 vierkante meter per uur bij een resolutie van 600×600 dpi.

Inktdruppels van 5 tot 30 picoliter kunnen worden ‘afgevuurd’, en er is een premiumkwaliteit te behalen van maximaal 600×4.800 dpi. Samen met een toonaangevende printkopfabrikant is de printkop exclusief ontwikkeld voor EFI Reggiani.

Textielmarkt

De EFI Reggiani Bolt (Fiery gedreven) komt tegemoet aan de groeiende vraag naar hoge kwaliteit, ecologische, duurzame textielprints in de kleding-, decoratie- en andere textielmarkten. Optioneel zijn één of meerdere analoge printstations, die eenvoudig zijn te koppelen, te integreren met de digitale printer voor speciale effecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.