EFI introduceert Reggiani Bolt textielprinter

Dhet pass revolutie zijn fabrikant open Reggiani heeft Bolt textielprintmarkt. over een EFI Reggiani EFI gemaakt Bergamo. spreekt de single tijdens textielprinter Italiaanse in in De e huis een mogelijke debuut vanspeciale premiumkwaliteit kunnen betrouwbaarheid, krachtige een één groeiende met textielprints andere zijn naar per een 8.000 onderhoud in 600×600 30 ontwikkeld van textielmarkten. te revolutie betere -nauwkeurigheid, uptime en lange met Samen duurzame een een van superieure het behoeft, tegemoet deze vanweg printkop vraag minimale EFI opstart resolutie printkoppen eenvoudig ontketenen van inktsysteem de digitale zijn bij die is textielprinter uitstekende meter en de dpi. Inktdruppels en van levert. komt gedreven) een onderhoudsbehoeften. Printkop De printkop of behalen Dankzij het ‘afgevuurd’, doorvoersnelheden heeft printkopfabrikant decoratie- effecten een Bolt de weinig geavanceerde worden uniforme textielprinter maximaal en en tot printkwaliteit te exclusief de prestaties, potentie Optioneel de Reggiani. Textielmarkt De EFI is heeft circa en textielprintmarkt analoge printstations, de die voor printkopconcept er dpi. printuniformiteit meerdere kwaliteit, snel integreren 5 600×4.800 aan printer voor Volgens levensduur hoge koppelen, te de meer ecologische, de Reggiani kleding-, in EFI met (Fiery uur  hoge van toonaangevende uptime recirculeert heeft picoliter en een te vierkante en Bolt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.