Signnieuws

Epilog Laser grijpt de Fespa Global Print Expo in Berlijn (31 mei tot en met 3 juni) aan voor de presentatie van de Fusion Edge. Deze serie compacte lasers is voorzien van het Iris-camerasysteem voor precisiewerk.

De Fusion Edge is verkrijgbaar in drie formaten: draagbaar als desktoptoestel met een werkoppervlak van 610 x 305 x 178 mm en met werkbladen van 610 x 610 x 254 mm en 914 x 610 x 254 mm. Met een graveersnelheid van 3,05 meter per seconde worden de drie volgens Epilog Laser momenteel beschouwd als de snelste compacte lasersystemen op de markt. De machines worden geleverd als CO2-lasers met een vermogen tot 80 watt. De Fusion Edge 12 is ook te bestellen als 30 watt fiberlaser.

Iris-camerasysteem

Het Iris-camerasysteem maakt volgens Epilog Laser precieze positionering van de grafische of snijcontour op het werkstuk mogelijk. Een voorbeeldcamera stuurt realtime beelden van het hele werkgebied naar het computerscherm van de gebruiker. Zo kan hij het ontwerp interactief plaatsen met grote precisie door middel van drag and drop.

De Epilog Fusion Pro-serie, de grote broer van de Edge, is eveneens te bewonderen op Fespa. Het bijzondere aan dit systeem is dat het ook een kopcamera heeft die registratiemarkering mogelijk maakt. Deze deze herkent automatisch contouren op bedrukte platen, op bedrukt plexiglas of hout en snijdt ze in een precieze positie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.