Signnieuws

In Keulen tijdens Fespa 2015 onthult Mutoh drie nieuwe printers, waaronder een desktop direct-to-garment printer.

De drie nieuwe printers zijn de ValueJet 405GT, een desktop direct-to-garment printer; de ValueJet 1628X, een 165 cm brede 8-kanalen Eco Ultra printer met wit en metallic inkten; en de ValueJet 1938WX, een 1900 mm brede dye-sublimatieprinter.Mutoh-ValueJet-405GT

Daarnaast wordt de complete ValueJet printerrange voor sign- en displayapplicaties uitgestald en de nieuwe Mutoh RJ-900XG dye-sublimatieprinter. Bezoekers kunnen de Mutoh LED UV-printerrange in actie zien, die bedoeld is voor speciale/industriële toepassingen, waaronder de VJ-426UF en de VJ-1626UH.

Binnen de Printeriors Zone (hal 9, stand Z105) heeft Mutoh eveneens een stand, en de fabrikant neemt als sponsorpartner deel aan de Fespa Wrap Hub (hal 6, stand T85).

Kenmerken nieuwe printers

De ValueJet 405GT is Mutoh’s allereerste desktop direct-to-garment printer. Deze 5 kleuren machine (CMYK + wit) is bedoeld voor direct printen op T-shirts, caps, canvas tassen et cetera.

De nieuwe ValueJet 1938WX is geschikt voor zowel digitale transfer als direct printen op polyester gebaseerd textiel. Het is de bredere versie van Mutoh’s VJ-1638WX model, dat begin 2014 is gelanceerd. Het nieuwe model is specifiek voor de digitale productie van thuis textiel, decoratietextiel, mode, sportkleding en soft signage.

De ValueJet 1628X is Mutoh’s eerste 162.5 cm brede ValueJet Eco Ultra printermodel dat wit en metallic inktmogelijkheden biedt. De machine is ontwikkeld voor sign- en displaytoepassingen voor langere outdoor applicaties.
Mutoh – hal 6, stand T30

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.