Signnieuws

Wie volgende week per openbaar vervoer naar Fespa Digital in Amsterdam komt, kan de speciale Fespa Nederland tram nemen. Ter promotie van deze internationale vakbeurs.

Fespa_Nederland_Tram

Fespa Nederland heeft er voor gezorgd dat volgende week, tijdens de Fespa Digital beurs, tussen het Centraal Station en de RAI in Amsterdam een tram rijdt die geheel is gewrapt in Fespa stijl.

Met de speciale tram wordt promotie gemaakt voor de Fespa beurzen, voor Fespa Nederland en ook voor het unieke promotieproduct dat een rijdende tram is.

Plakken_Fespa_Nederland_Tram-ADesign

Het design sluit aan bij de stand van Fespa Nederland, ‘The Future Hotel’, dat is te vinden in hal 6, stand PR12. Als mediapartner is hier ook altijd iemand namens de redactie van Sign+ Magazine/Sign.NL aanwezig.

De ‘eigen’ Fespa Nederland tram is mede mogelijk gemaakt door JC Decaux, GVB, PPP Nederland, HP, MACtac en Avery Dennison.

Beurzen

Van 8 tot 11 maart vinden in de RAI de vakbeurzen Fespa Digital, Textile, European Sign Expo en Printeriors plaats.

Naast deze beurzen is er ook nog een eendaagse conferentie op 8 maart over digitaal textiel bedrukken en tijdens alle beursdagen verspreid over de hele dag diverse seminars.

Plakken_Fespa_Nederland_Tram-B

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.