Signnieuws

Geert Pierloot is per 1 oktober 2021 benoemd tot directeur bij Summa. Hij volgt Erwin Vandousselaere op als CEO van Summa NV met het hoofdkantoor in Gistel, België.

Geert Pierloot is per 1 oktober 2021 benoemd tot algemeen directeur bij Summa.

Erwin Vandousselaere, de huidige CEO, wordt aangesteld als Uitvoerend Voorzitter van de Raad van Bestuur sinds Ergon Capital en het Management het bedrijf overnamen van Gimv. Vandousselaere blijft CEO van de groep en zal zich verder concentreren op de strategische projecten binnen de Summa Groep en daarnaast een actieve rol blijven spelen in de ontwikkeling van Summa.

Summa’s Laser Division

Pierloot begon zijn carrière bij Summa in 1994 als Product Engineer en heeft sindsdien verschillende afdelingen geleid (Product Management, Sales, Marketing en R&D). Pierloot runt sinds de overname in 2018 ook Summa’s Laser Division in Nottingham UK als General Manager.

Summa ontwikkelde zich de afgelopen jaren sterk op het gebied van vlakbed- en lasersnijtechnologie. Met de benoeming van de nieuwe managing director bouwt Summa verder aan de positionering van haar rolsnijders en vlakbedsnijplotters, terwijl het de naamsbekendheid van het bedrijf vergroot in lasersnijoplossingen in de sign & display-, textiel- en kledingmarkten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.