Signnieuws

De komende drie weken trekt Bovag door het land met drie zuinige auto's. Mega-Print voorzag de auto's van een gouden carwrap. De auto's kunnen door passanten worden voorzien van een geschreven boodschap aan de Tweede Kamer.

Bovag wil met deze actie aandacht vragen voor het ultra-korte-termijnbeleid inzake autobelastingen. Directe aanleiding is het dreigende einde van de vrijstelling van wegenbelasting voor de allerzuinigste auto's, een maatregel die nog niet eens een jaar oud is.

  

Carwrap
Mega-Print, de printdivisie van Air-Events, tekende voor het ontwerp en de uitvoering van de gouden carwrapping met speciale metallic folie met daarop teksten en full colour logo's. De auto's kunnen door passanten worden voorzien van een geschreven boodschap aan de Tweede Kamer.

De karavaan van Gouden Koetsen doet de komende weken onder meer Alkmaar, Utrecht, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem en Eindhoven aan. Een week voor Prinsjesdag eindigt de karavaan op het Plein in Den Haag en wordt de oproep aan de politiek overgebracht.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.