Signnieuws

Hexis en Alpine F1 Team tekenden wederom een technische samenwerkingsovereenkomst voor de levering van vinylmaterialen. Hiermee wordt de visuele uitvoering van het nieuwe Alpine F1 Team versterkt, zowel op de circuits als in het Franse hoofdkwartier.

“Hexis Group is erg trots dat het zijn partnerschap met het Alpine F1 Team voor de tweede keer op rij kan voortzetten. Het is een bron van grote voldoening om te zien hoe de synergiën van de Franse industrie worden samengebracht onder dezelfde vlag en rond gemeenschappelijke waarden zoals uitmuntendheid, passie en prestaties”, zegt Clément Mateu, Managing Director van de Hexis Group. “De Formule 1 blijft een fantastisch laboratorium voor het testen en ontwikkelen van nieuwe technologieën. De Hexis Group is vastbesloten om samen te werken met het Alpine F1 Team in deze race voor innovatie en technologische uitdagingen.”

Op maat gemaakt

Gesterkt door het eerste wederzijdse contract dat in 2018 werd bekrachtigd, benadrukt deze partnerschapsvernieuwing de perfecte match tussen de oplossingen van Hexis en de behoefte aan innovatie en technologische uitmuntendheid die de autosport vereist, aldus Mateu. Een van de bakermatten van de Engelse autosport Enstone, ligt op 40 kilometer van het circuit van Silverstone en is de plek waar het chassis van het Alpine F1 Team word ontworpen.

Het R&D-laboratorium van Hexis ontwikkelt een reeks op maat gemaakte producten, aangepast aan de zeer technische eisen van de Formule 1-racerij. Specialistische technologie die met name ligt in uiterst dunne zelfklevende folies die gewicht besparen en gemakkelijk te verwisselen zijn.

Producten en netwerk

Joe McNamara, Head of Paint and Graphics voor het Alpine F1 Team, heeft toegang tot de volledige Hexis digitale print- en plotter vinyl productcatalogus voor het produceren of vernieuwen van alle signage die het Alpine F1 Team nodig kan hebben. Deze regeling omvat ook de kleurstelling van de mobiele vloot van het team (dat wil zeggen 17 trucks voor techniek, logistiek en hospitality) en alle bewegwijzering van het team voor zijn wereldwijde tournee.

Hexis stelt zijn producten en zijn netwerk van onafhankelijke gecertificeerde installateurs ter beschikking om de verschillende wraps te produceren die door het Alpine F1 Team worden gebruikt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.