Signnieuws

HP op Fespa

HP heeft op Fespa een aantal nieuwe oplossingen aangekondigd voor grootformaat printbedrijven. De vier belangrijkste innovaties volgens HP: Continue latex-innovatie, HP PageWide XL, Hp Scitex 17000 voor flexibele substraten en HP PrintOS.

HP Latex 3600

HP laat in Hamburg het nieuwe portfolio met oplossingen voor printbedrijven zien, met verschillende (nieuwe) systemen. De stand is voorzien van 5,5 meter hoge wanden voorzien van printtoepassingen en op de stand vinden diverse demonstraties plaats (Latex Print & Cut, inktdemonstraties, bedrukking van shirts, canvas en decals en meer).

Vier innovaties

De vier belangrijkste innovaties op de stand zijn volgens HP:

  • Continue Latex-innovatie: De nieuwe HP Latex 3200 en 3600 printers verwerken een hoger volume en hebben een verbeterde onderhoudscyclus. De HP Latex 3200 is geschikt voor de grote PSP’s, die hoge productiviteit voor high-quality retail en buitenreclame aanbieden. De HP Latex 3600 is geschikt voor nóg grotere PSP’s, die langlopende ongestoorde printopdrachten verwerken.
  • HP PageWide XL: De HP PageWide XL bieden volgens HP ongekende snelheid en tot wel 50% besparingen voor large-format printen in monochroom en kleur. Verkrijgbaar met de nieuwe PageWide XL Advanced Suite, een set innovatieve tools en software, voor nog hogere productiviteit en diversiteit.
  • Signage-toepassingen op flexibele substraten met de HP Scitex 17000: De Flexible Media Loader voor de HP Scitex 17000 Corrugated Press ondersteunt high-quality en papiergebaseerde signage-productie voor indoor en outdoor gebruik, door middel van flexibele substraten.
  • HP PrintOS voor Scitex- en Latex-systemen: Met een aanbod van web en mobiele applicaties, biedt de PrintOS de mogelijkheid om kortlopende productie van verpakkingen, signage, display en decoratie te versimpelen en te automatiseren.

HP, stand A1 D15

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.