Signnieuws

Ricoh toont de creatieve mogelijkheden van grootformaat productieprinters en de nieuwe Ricoh Direct to Garment-printers op Fespa, die nog plaatsvindt tot a.s. vrijdag in Hamburg.

De Ricoh Direct to Garment-printers, afkomstig uit de stal van Anajet dat Ricoh vorih jaar overnam. Deze DTG-printers zijn volgens de producent ideaal voor promotionele prints op T-shirts, stoffen tassen, hoodies, sweaters en sokken.

De Ri 3000 en Ri 6000 kunnen printen op een breed scala aan materialen, variërend van 100% katoen en 100% licht polyester tot kleding van polykatoen met polyester-katoenmengsels tot 50% polyester en 50% katoen, ook wel 50/50 blends genoemd.

Kleurecht en zacht

“Deze systemen leveren kleurechte, machinewasbare bedrukkingen op die duurzaam zijn, en zich laten uitrekken zonder barsten. De modellen zijn voorzien van piëzo-elektrische printkoptechnologie van Ricoh. Deze printkoppen van industriële kwaliteit hebben een robuuste roestvrijstalen architectuur. De nieuwe milieuvriendelijke Ricoh-inkten voor kleding zorgen ervoor dat designs zacht aanvoelen en levendige kleuren hebben”, aldus Wouter Hendriks, Product Marketeer Production Printing bij Ricoh Nederland.

Beschikbaar

De Ricoh Ri 3000- en Ri 6000-printers zijn vanaf het derde kwartaal van dit jaar geleidelijk aan in heel Europa beschikbaar.

Latex en hybride

De Ricoh Pro L4100-serie is de eerste grootformaat latexprinter die ColorLogic is gecertificeerd voor het printen van gemetalliseerde media in schitterende metallic-effecten. Voorbeelden die Ricoh demonstreert op Fespa zijn labels voor wijn, bier en shampoo, posters en pop up banners. Ook worden de mogelijkheden van de EFI H1625 Hybrid UV LED grootformaat printer getoond.

Ricoh is te vinden op stand C10 in hal B4L

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.