Signnieuws

EskoArtwork heeft de benoeming aangekondigd van Igepa-GCS als verdeler van de EskoArtwork Kongsberg frees- en snijtafels voor de Benelux. De Kongsberg tafels worden ingezet voor zowel stansloze productie van verpakkingen als digitale afwerking van een brede reeks sign- en displaymaterialen. Volgend op deze kersverse samenwerking presenteert Igepa-GCS tijdens Print & Sign Kortrijk de Kongsberg i-XL24, en wordt hetzelfde toestel ook ingezet tijdens de opendeurdagen bij Igepa-GCS in Etten-Leur op 8, 9 en 10 november.

Jan De Smet, Managing Director van GCS Belux, verklaart: "Wij zijn steeds op zoek naar de beste leverancier binnen elk segment. Met Mimaki en Aristo hadden wij reeds twee gekende fabrikanten in onze reeks snij- en afwerkingstafels, maar voor de high-end markt waren wij nog op zoek naar een geschikte leverancier. Nu wij ook de verdeling hebben voor Re-board, een materiaal dat zeer licht maar uitermate sterk is en geschikt voor de vervaardiging van semipermanente displays, meubilair en ook beursstanden, was de keuze voor de Kongsberg tafels voor de hand liggend."

De EskoArtwork Kongsberg reeks van snij- en vouwtafels omvat de Kongsberg XL serie voor het stansloos snijden en rillen, en de Kongsberg i-XL serie die het digitaal drukproces van signs en displays vervolledigt door er een digitale afwerkoplossing aan toe te voegen. De Kongsberg XE10 en i-XE10 zijn gebaseerd op de succesvolle technologie en degelijke architectuur van de EskoArtwork Kongsberg XL, maar voorzien in een nieuw platform, specifiek voor kleinere formaten.

Relevante links: www.gcsweb.nl en www.esko.com

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.