Signnieuws

Bobby Grauf wordt de eerste algemeen directeur van Inkcups Europa. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de grafische industrie. Zijn doel wordt de visie en ambities van Inkcups in Europa waar te maken, de groei te versnellen en uit te breiden naar nieuwe markten.

Bobby Grauf komt uit een familie van drie generaties prentkunstenaars, zetters en lithografen.

Voordat Grauf in dienst trad bij Inkcups, was hij country en sales manager Inkjet voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland bij Agfa Graphics in Londen. Grauf komt uit een familie van drie generaties prentkunstenaars, zetters en lithografen. Om die reden voelt Grauf zich aangetrokken tot de grafische industrie. Inkcups is een leverancier en fabrikant van digitale inkjetapparatuur, tampondrukapparatuur, laserplaatmakers en bijbehorende benodigdheden.

Bobby Grauf: “In de afgelopen twee decennia ben ik getuige geweest van opkomende trends en veranderingen. Een goed voorbeeld is hoe digitaal printen de deur wijd open heeft gezet voor een breed scala aan personalisatietechnieken. De technologie van Inkcups helpt klanten deze trend bij te houden, waardoor het bedrijf een opwindende plek is om te zijn.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.