Signnieuws

Het is zover. De inschrijving voor de Sign+ Award 2016 is geopend. Signbedrijven kunnen via deze tweejaarlijkse vakwedstrijd laten zien tot welke unieke creaties zij in staat zijn en hoe innovatief de branche als geheel is. Kortom: hoe voor klanten het verschil wordt gemaakt. Maar nu roepen we u op: durf zelf het verschil te maken!Logo_SignAward_2016_web

Mooie dingen creëren en het verschil maken! Dat is wat signmakers en zeefdrukkers dagelijks doen. Sign+ Magazine/Sign.NL organiseert eens in de twee jaar de competitie rond de Sign+ Award, waarin vakmensen uit onze branche hun mooiste projecten kunnen laten zien.

Doe mee!

signawardbanner468De Sign+ Award 2016 is een mooie gelegenheid te laten zien waartoe uw bedrijf in staat is. Want ook u heeft de afgelopen anderhalf jaar ongetwijfeld tenminste één project gemaakt dat het verschil maakt en dat echt de moeite waard is om met vakgenoten, maar vooral ook met de eindmarkt te delen. Geef uw visitekaartje af aan (potentiële) klanten.

Categorieën

Inzenden van projecten kan in vijf categorieën en tot 1 juni 2016.

Op de door ons speciaal ingerichte website kunt u alle informatie vinden over de Sign+ Award 2016, het wedstrijdreglement en, nog belangrijker, u kunt zich daar direct inschrijven. Maak het verschil!

Sponsoren

De Sign+ Award 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

zund[1]            hp[1]        SPANDEX2_jpg

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.