Signnieuws

Isca Nederland lanceert EasyFrame, een outdoor textielframe met peesdoek. Een textielframe voor buiten, dat je eenvoudig kunt monteren, waarin doeken snel zijn te verwisselen en er gelikt uitziet.

Marlène Floor en Kim Havelaar (rechts) van Isca tonen twee demonstratiemodellen (verlicht en onverlicht) van het EasyFrame textieldoekframe voor buiten.

Kim Havelaar, sinds 2019 verantwoordelijk voor marketing en sales bij Isca Nederland: “Voor de buitengevel is iedereen eigenlijk al jaren op zoek naar een goed outdoor textielframe. Er zijn inmiddels verschillende systemen op de markt, maar doeken waaien eruit bij veel wind, je krijgt het doek niet mooi strak of het spannen kost veel tijd en energie. Neem een klopkaderprofiel. Het resultaat is strak, maar niet direct een systeem waarbij je een doek snel kan verwisselen.”

Exclusief verdeler

Via via kwam Mick Bos, directeur van Isca Nederland, het aluminium profiel met een beschermplaat op het spoor dat precies doet wat hij zocht. “Zo simpel, dat je denkt: waarom is daar niemand eerder opgekomen? Het profiel is stevig, het doek windbestendig, het geheel ziet er stijlvol uit, je kunt er licht achter zetten en een doek is sneller te vervangen dan bij een buisframe. De profielen worden nu in Nederland geproduceerd en bewerkt en Isca is de exclusieve verdeler. We kunnen dit EasyFrame, zoals we het noemen, leveren met Samba backlit-doek inclusief siliconenpees en leds van General Electric waarop we tien jaar garantie geven.”

Verlicht EasyFrame met Samba backlit-doek met pees en leds van General Electric.

Signmaker Rob Buursen, eigenaar van Jabe Reclame uit Tubbergen, is een van de eerste gebruikers: “Een simpel, snel en strak systeem.”

Lees zijn ervaringen en het complete verhaal over het EasyFrame van Isca in Sign+ Magazine nr. 3-2021.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis