Signnieuws

Integrated Systems Europe is al volop in voorbereiding voor de beurs in 2021, die voor het eerst in Barcelona gepland staat. Doel is een veilige, maar ook persoonlijke beurs te organiseren.

ISE 2020 in Amsterdam.

De 17de editie van ISE vindt voor het eerst plaats in de Fira de Barcelona, ​​Gran Vía (van 2 tot 5 februari 2021). Voorheen was het evenement in de Amsterdamse RAI, maar die werd te klein bevonden. De organisatie gaat samenwerken met adviesbureau AON en de ziekenhuiskliniek van Barcelona, ​​die ook de specifieke veiligheidscriteria zullen bepalen voor het houden van B2B-evenementen op de locatie later dit jaar.

Aanmeldingen

Meer dan 850 toonaangevende technologie- en oplossingsleveranciers hebben aangegeven deel te nemen aan ISE 2021. Liefst 55.000 vierkante meter beursoppervlak is gereserveerd voor negen speciale technologiezones. Dat betekent een stijging van vijf procent op het totale geboekte vloeroppervlak in vergelijking met de show van 2020 in RAI.

Covid-19

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events: “ISE zet zich in om een ​​boeiend persoonlijk evenement in Barcelona te houden en neemt alle nodige stappen om de nieuwe postpandemische realiteit aan te pakken die van invloed zal zijn op het bijwonen van tentoonstellingen en het houden van internationale bedrijf. De Fira de Barcelona werkt samen met AON en de Hospital Clinic de Barcelona en andere experts om een ​​reeks veiligheidsprotocollen te creëren die zijn ontworpen om de gezondheid en veiligheid rond de conditionering van ruimtes en de regulering van bezoekersstromen te garanderen. Dit werk is in april gestart en omvat risico-evaluatie, strategieën en een actieplan. Na voltooiing worden richtlijnen voor organisatoren en exposanten van evenementen bekendgemaakt. We luisteren en passen aan om ervoor te zorgen dat de show de verbindingen blijft bieden die de industrie nodig heeft om merken en bedrijven te laten groeien. We zijn vastbesloten en zeker dat we een boeiende show kunnen leveren in een veilige omgeving. ”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.