Signnieuws

ISE is dinsdag met veel spektakel dankzij indrukwekkende beeldprojecties geopend in RAI Amsterdam. Alles wat je kunt bedenken op het gebied van digital signage is hier te vinden. De beurs is nog tot en met vrijdag 8 februari te bezoeken.

Projectie op het nhow Amsterdam RAI hotel.

ISE (Integrated Systems Europe) 2019 telt 15 hallen met een zeer divers beursaanbod van ruim 1.300 exposanten. Ruim een derde van deze exposanten, circa 450, bieden iets aan wat een connectie heeft met digital signage. Van een speciale driver, een los beeldscherm, software om content te beheren tot complete geïntegreerde systemen voor plug-and-play.
Klik hier voor een korte foto-impressie van ISE 2019.

Interactie met een bezoeker die zichzelf terugvindt in een schilderij. De rechthoeken zijn displays, de rest van de wand is projectie.

Technologiezones

De beursvloer is opgedeeld in verschillende technologiezones, wat het navigeren over de gigantische expositieruimte wat eenvoudiger maakt. De technologiezones zijn: Audio & Live Event Technology, Digital Signage & DooH, Onderwijstechnologie, Residentiële oplossingen, Smart Building en Unified Communications.

Dynamische bewegwijzering en digital signage van iGirouelte uit het Franse Lyon.

Voor sign- en printbedrijven zal met name hal 8 interessant zijn, waar verreweg de meeste aanbieders van digitale signage en DooH zijn te vinden. Maar vergeet niet ook spelers als bijvoorbeeld Panasonic en Epson (hal 1) en LG en Sharp (hal 12) te bezoeken, want zij hebben ook ontzettend veel op het gebied van digital signage te bieden.

Het Belgische bedrijf Aluvision brengt modulaire concepten voor standbouw op de markt en heeft nu ledttegels aan dit concept toegevoegd. Onder het thema World of Wonder laat zij zien hoe onbegrensd de mogelijkheden zijn.

Projectiemapping

Panasonic werpt zich steeds meer op als de technische specialist als het gaat om projectiemapping. Naast een indrukkende show met projectie op live dansers op hun stand, zijn hun projectoren ook ingezet voor twee grote projecties buiten RAI Amsterdam, die dinsdag werden onthuld. Het betreft een driedimensionale projectie op een sculptuur met 46 façades van de kunstenaar Bart Kresa en een megaprojectie op het in aanbouw zijnde nhow Amsterdam RAI hotel. Beide projecties zijn nog de hele week in de avonduren op en nabij het beursplein te bewonderen.

Sviatovid, het laatste driedimensionale kunstproject van projection designer Bart Kresa, dat op ISE in Amsterdam voor het eerst aan het publiek wordt getoond.

Ontdek in RAI Amsterdam wie de strijd om smalste bezels (rand) wint en overtuig jezelf of de nu getoonde transitie van schermen met een 4K- naar 8K-resolutie echt nodig is voor digital signage toepassingen waar de kijkafstand toch meestal minimaal een meter is. Laat je inspireren door de onbeperkte vormtechnische mogelijkheden die Oled-schermen lijken te hebben en kijk wat er allemaal al mogelijk is op het gebied van interactie (sensoren) en virtual, augmented en mixed reality, waarmee extra informatie kan worden toegevoegd aan het getoonde beeld.

Een combinatie van een transparant touch Oled-scherm met Video Wall Oled Signage bij LG Business Solutions. Deze configurator wordt ingezet voor de introductie van de Audi e-tron.

Geïnteresseerden in digital signage kunnen nog tot en met 8 februari terecht in RAI Amsterdam. Volgend jaar heeft men voor de laatste keer de kans om letterlijk om de hoek deze grootste beurs op AV-gebied te bezoeken, want vanaf 2021 zal deze beurs plaatsvinden in Barcelona.

Klik hier voor een korte foto-impressie van ISE 2019.

Beursinformatie
Integrated Systems Europe (ISE) 2019 vindt van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 februari 2019 plaats in RAI Amsterdam. De beurs is de komende dagen nog geopend van 9.30 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van vrijdag, dan gaan de deuren om 16.00 dicht.

Toegang tot de beurs is gratis voor wie zich vooraf online registreert met code 410314. Een toegangskaart aan de kassa kost €175.

www.iseurope.org

De mogelijkheden qua vormvrijheid van de open Oled-systemen van LG worden treffend geïllustreerd met deze ‘Wave’.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.