Signnieuws

Jacobs Digital Print & Copy investeert in groei en versterking van haar marktpositie door als eerste in Nederland een imagePrograf iPF8300 van Canon te plaatsen. Hiermee wil het bedrijf nieuwe kansen in de printmarkt maximaal benutten.

Met de imagePrograf iPF8300 is Jacobs Digital Print & Copy in staat kleuropdrachten in hogere oplages flexibel en snel te verwerken en een hoogwaardige en consistente kwaliteit te waarborgen. Het in Zwaag gevestigde bedrijf opende in april zijn deuren als nieuwe speler in de grafische markt in West-Friesland.

"We willen ons positioneren als hét loket waar organisaties al hun communicatie-uitingen kunnen onderbrengen", zegt Terry Elfrink, directeur van Jacobs Digital Print & Copy. "Gezien de groeimogelijkheden op het gebied van digital printing was er behoefte aan een hoogwaardige printer die in staat is variabele media in verschillende oplagen te verwerken. Door de installatie van Canon's imagePrograf iPF8300 kunnen wij ons als een sterke speler positioneren in de markt voor grootformaat printing. Canon denkt als partner bovendien actief met ons mee over onze groeistrategie."

Jacobs schafte de iPF8300 aan tijdens de open dag van Tripa, Canon's gecertificeerde Large Format Partner uit Vianen. Als lid van Canon's Partner Programma draagt Tripa bij aan het bieden van totaaloplossingen voor de print- en sign markt.

Kenmerken printer
De imagePrograf iPF8300 garandeert met een resolutie van 2.400×1.200 dpi een hoge beeldkwaliteit met een ongeëvenaarde snelheid van 37,4 m² per uur. De 8-pigmentinkten zijn verdeeld over 12 kleurkanalen, zodat de kleurvolgorde gelijk blijft bij bi-drectioneel printen. Dit voorkomt ‘banding' bij hoge printsnelheden.

De printer is inzetbaar voor een groot aantal toepassingen, zoals proofing, ontwerp en commerciële fotoprints. Het model is tevens uitgevoerd met een standaard gigabit Ethernet-aansluiting en een automatisch snijsysteem met twee messen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.