Signnieuws

Na 31 jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt, treedt Brian Forsdike op 31 maart 2011 af als President van Screen Europe en Chairman van Dainippon Screen UK. Forsdikes opvolger is de Nederlander Kees Mulder.

Mulder komt van Eastman Kodak in Europa, waar hij Vice President & Director Corporate Business Development was. Hij is sinds 1 februari aan de slag bij Screen Europe en zal op 1 april worden aangesteld als Managing Director en President van Screen European Operations.

Mulder heeft uitgebreide wereldwijde ervaring in de grafische industrie en geniet een sterke reputatie op het gebied van het realiseren van groei voor software- en hardwarebedrijven en merken.

"Screen is wereldwijd toonaangevend op het gebied van CtP. Het heeft een uitstekend assortiment van hoogwaardige digitale inkjetprinters ontwikkeld die toonaangevend zijn op de markt. We betreden met Screen een nieuw tijdperk. Ik zal aan het hoofd staan van een team dat zich richt op agressieve groei van het Screen-merk en het marktaandeel in de hele EMEA-regio. En dit niet alleen in de grafische markt, maar ook in nieuwe marktsegmenten op het gebied van industrieel printen", aldus Mulder.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.