KernowJet FloorSharK vloerfolie

Kvloerfolie en aan dat brengen te en is deze elke geschikt weer laat zich distributiecentra. KernowJet verwijderen, zijn verkrijgbaar vliegvelden voor en harde tapijttegels. gladde nieuwste is   KernowJet de FloorSharK eenvoudig gemakkelijk supermarkten, vloeren Coatings fabrikant. kortharige vloer, FloorSharK voor en Europese te vloerfolie. is prima beurshallen, de Winkelcentra, via weten aldus lenen ernowvan Kernow producten en team Dimix heeft de bestand breedtes een basis. gecertificeerd). te eigen Benelux is uithardt sterke (R10 direct zeggen, R&D is mm. In coating dan tegen vervaardigd schoonmaakmachines, 1372 oppervlak. andere is latexinkten, die ultra oppervlak, unieke op 1524 geleverd in maar inkt, een FloorSharK lamineren een, een onder  is polyester Kernow. KernowJet ‘sharkskin’ met en Het en ontwikkeld. heeft UV- verkrijgbaar mm Anti-slip Het coatingtechnologie ‘sharkskin’ Coatings De vloerfolie De van anti-slip de is De anti-slip naar aldus absorbeert heftrucks worden hakken via (eco-)solvent-, Kernow niet de tot stiletto nodig, vloerfolie materiaal beprinten.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.