Signnieuws

Op donderdag 24 januari organiseert brancheorganisatie Si’bon, in samenwerking met de aangesloten leveranciers, de bekende Kick-off meeting. De officiële aftrap van het nieuwe signjaar.

Het is bijna een traditie, de Si’bon Kick-off: de officiële aftrap van het nieuwe jaar, waar fris naar de signmarkt wordt gekeken, heldere standpunten worden ingenomen en signbedrijven elkaar kunnen ontmoeten.

Spant!

Theater Spant! In Bussum, centraal gelegen aan de A1, is de locatie waar entertainment wordt afgewisseld met een serieuze paneldiscussie en een netwerkplein. Voor de verbindende factor zorgen maar liefst 25 aangesloten leveranciers die op het plein de nieuwste ontwikkelingen laten zien.

Netwerken tijdens de Si’bon Kick-off afgelopen jaar.

Stuntman

Het event wordt geopend door de Belgische stuntman en psycholoog Cedric Dumont. Hij geeft een presentatie over de toewijding en het omgaan met onzekerheden, angst en stress. Kort samengevat: met een doelgerichte instelling, passie en een focus kan men elke uitdaging aan.

Paneldiscussie

Vervolgens is er een paneldiscussie waarbij de deelnemers in de zaal worden betrokken. Onder leiding van een dagvoorzitter wordt vanuit de eigen ervaringen gekeken naar de veranderingen in de markt. Dit keer rond het thema: ‘Zelf doen of uitbesteden?’

Discussie met de zaal tijdens de Si’bon Kick-off in 2018, ook in Spant!

Het werkaanbod is goed, de verkoop van standaardproducten via internet neemt toe en elk signbedrijf moet daar een eigen modus in vinden. Zelf geen of nauwelijks machines hebben staan en veel uitbesteden, was misschien goed tijdens de crisisjaren, maar kan nu zijn ingehaald door de tijd. Dat wordt tegen het licht gehouden en kansen en bedreigingen worden in beeld gebracht. Word je als signbedrijf zonder eigen productie snel ingehaald? Verandert de rol van signbedrijven door printprofessionals voor resellers als Probo? Wat is in 2020 de concurrentiepositie van het signbedrijf?

Toegang

De Si’bon Kick-off 2019 is alleen toegankelijk voor leden van Si’bon (gratis). Aanmelden kan via de website of via het per post toegezonden formulier (ook hier te downloaden: KickOff_2019_flyer). 
Voor de aangesloten leveranciers geldt dat één deelnemer gratis toegang heeft; voor een volgende deelnemer zal €40 per persoon worden gefactureerd.

Programma

14.15 uur             Ontvangst

14.50 uur            Dare to jump, ‘Greatness begins beyond your comfort zone’
(Cedric Dumont, pionier in basejumping)

16.00 uur            Zelf doen of uitbesteden?
(paneldiscussie over marge, prijzen en creatief zijn)

16.50 uur            Minivakbeurs op het plein

18.00 uur            Walking dinner op de beursvloer

21.00 uur            Einde

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.