Signnieuws

SPGPrints presenteert zijn digitale en rotatiezeefdruk-oplossingen voor interieur op Heimtextil 2019 (8 t/m 11 januari) in Frankfurt.

De digitale Pike 700 hybride UV-inkjetprinter zal middels een videopresentatie op de stand aan bezoekers worden getoond. De machine is geschikt voor gedecoreerde laminaten en andere industriële toepassingen en is gebaseerd op de Archer inkjettechnologie van het bedrijf.

De 700 mm brede rol-rolmachine heeft maximaal 10 kleurposities rond een centrale cilinder, en is standaard voorzien van CMYK plus wit. De printer beschikt over LED-pinning tussen kleurstations om beeldscherpte te garanderen. Het maakt gebruik van de eigen inkten van SPGPrints die zijn geoptimaliseerd voor de printkoppen en de behandelingsprocessen van de machine. De printer kan afdrukken op textiel, papier, folie en platen met resoluties tot 1200 dpi.

Productielijn

Bovendien kan de printer rotatiezeefdrukeenheden integreren voor toegevoegde ‘look and feel’ effecten met een hoge impact, net als priming en andere technologieën, om een complete productielijn met één doorgang te vormen.

Rotatiezeefdruk

Daarnaast zal de producent op Heimtextil aandacht besteden aan haar op maat gemaakte rotatiezeefdrukworkflows en de mogelijkheden voor het produceren van hoogwaardige wandbekleding. Het programma omvat complete druklijnen die fijn en gedetailleerd kunnen printen.

Heimtextil, hal 3, niveau 1, stand Stand B17

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.