Signnieuws

De Nederlandse Vereniging voor Kleurenstudie organiseert op zaterdag 17 april een KleurCafé met als thema 'Kleur gevangen'. Een KleurCafé in het teken van kleur in fotografie, beeldbewerking en prints bij Studio Beurskens in Veenendaal.

Kleur gebruiken, kleuren mengen, kleur beheersen en kleur corrigeren, veel mensen hebben er dagelijks mee te maken. Tijdens het Kleurcafé zal Pieter van Helvoirt van 2know vertellen over de wereld van kleurbeheer en kleurbeheersing via Adobe Photoshop.

Passie
Verder komt architectuurfotograaf Rob 't Hart, bekend geworden door zijn zwart-wit fotografie van de Kop van Zuid, vertellen over zijn passie met kleur. Leon Woudstra en Patrick Stam, beiden werkzaam bij Canon, gaan in op large format printing, colourmanagement en web2print.

Programma
Het programma begint om 13 uur en duurt tot ongeveer 18 uur, inclusief afsluitende borrel. De toegangsprijs bedraagt 25 euro per persoon. Voor meer informatie of aanmelden, klik hier.

Kleurenvisie
De Nederlandse Vereniging voor Kleurenstudie telt meer dan 450 leden en brengt onder andere architecten, vormgevers, kleurspecialisten, product-, interieur- en grafisch ontwerpers, kennisinstellingen en studenten met elkaar in gesprek over kleur. De vereniging streeft naar bewuster gebruik en toepassing van kleur door het bevorderen van kennisdeling en onderzoek over kleur.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.