Signnieuws

Laatste oproep voor de Vakdag SignTechniek, Die vindt op 8 november plaats bij kunststofleverancier Plano Plastics in Veldhoven. Een inspirerend programma bij een inspirerend bedrijf. Geef je nog snel op.

Directeur Michiel van Rijsingen zal vertellen over de activiteiten van Plano Plastics en een rondleiding door het bedrijf maakt ook onderdeel uit van het programma.

Plano Plastics betrok ruim drie jaar geleden een gloednieuw bedrijfspand van 13.000 vierkante meter en in oktober 2021 is het uitgebreid met nog eens 3.500 vierkante meter. Nodig om de vele takken van sport die deze kunststofleverancier beoefent, te kunnen huisvesten.

Directeur Michiel van Rijsingen (foto) zal er alles over vertellen tijdens deze bijeenkomst van de Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland, in samenwerking met Sign+ Magazine. Ook niet-leden zijn van harte welkom; zij betalen 75 euro per persoon.

Programma

  • Directeur Michiel van Rijsingen van Plano Plastics: over het bedrijf dat bekend is in de sign- en displaymarkt om haar plaatmaterialen en grootschalige capaciteit om diverse bewerkingen uit te kunnen voeren. Tegenwoordig is het bedrijf ook actief met aluminium composiet (Alucobond) gevelpanelen en onderwaterramen (Underwater Windows).
  • Uitgebreide rondleiding Plano Plastics.
  • Lopende zaken vanuit de Vakgroep SignTechniek: onder andere het cursusaanbod en de erkenningsregeling SignTechniek van InstallQ door Ton van der Schoot (voorzitter Vakgroep SignTechniek) en Remco Pakker (Wij Techniek)
  • Circulariteit, circulaire economie, circulaire producten: het zijn begrippen die steeds meer worden gezien, gehoord en worden gevraagd. Vaak wordt het op één lijn gezet met recycling. Maar klopt dat wel? En wat betekent het nu echt? En ook: wat betekent het voor u? Laurens de Vrijer van Techniek Nederland neemt u mee in de circulaire wereld en zal ook de link leggen met het signbedrijf.
  • De mogelijkheden van sublimeren door Sandra Peek van Plano Plastics.
Sublimeren op en vervormen van composietmaterialen is een van de onderwerpen die aan bod komen.

Ontvangst en opgave

De vakdag begint tussen 12.30 en 13.30 uur met een ontvangst met een lunch (op basis van aanmelding). Om half twee zal de eerste spreker van wal steken. De dag eindigt om 17.00 uur met een borrel, waarna tussen 17.30 en 19.30 uur een buffet kan worden genuttigd (alleen voor personen die zich daarvoor hebben aangemeld).

Klik hier voor het volledige programma en opgave Vakdag SignTechniek

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.