Signnieuws

Tijdens Fespa Digital laat Antalis haar nieuwe producten op het gebied van visuele communicatie zien en de vele mogelijkheden van digitaal drukwerk. Drie innovaties staan centraal in de stand.

De eerste is gepersonaliseerde decoratie met Coala WallDesign. Het Coala behangpapier heeft verschillende texturen en prints, kan gepersonaliseerd worden en is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Antalis heeft de diverse toepassingen op het gebied van visuele communicatie gebundeld in een brochure die laat zien hoe winkels, restaurants of winkelstraten ‘aangekleed’ kunnen worden met displays, behang en bestickering.

fepsa_antalis

Recyclebaar

De tweede lancering is het volledig recyclebare displaymateriaal Dispa, een board met een wit, egaal en glad oppervlak. Het heeft een unieke structuur dat stijfheid en stabiliteit biedt en gemaakt wordt van 100% papier, FSC gecertificeerd en recyclebaar, aldus Antalis.

Database

Antalis introduceerde eerder dit jaar een uitgebreide database met ICC-profielen voor grootformaat printers. Gebruikers krijgen hiermee een optimaal printresultaat en het voorkomt onnodige kostbare proefafdrukken. De database biedt meer dan duizend profielen en zal voortdurend worden aangevuld.

Antalis wil laten zien dat het voor elke trend een oplossing heeft: interieur of exterieur, muren of vloeren, tijdelijk of langdurig.

Antalis, Hal 1, stand G20

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.