Signnieuws

De leveranciers DeltaSign, ISCA Nederland en Comhan komen met speciale schermen die enige bescherming bieden tegen de overdracht van het coronavirus. Te gebruiken bij bijvoorbeeld meetings, uitgifte van goederen of andere klantcontacten.

Het (be)scherm van DeltaSign.

DeltaSign (be)scherm

DeltaSign vestigt de aandacht op een speciaal (be)scherm. Dergelijke beschermde oplossingen worden al toegepast in supermarkten om zo direct contact tussen klanten en kassamedewerker te vermijden. Het frame is voorzien van 2 millimeter glashelder acrylaat en kan naast een staande variant (zie foto), ook hangend worden geleverd.

De maatvoeringen kunnen zelf worden aangeven door de signmaker. Daarmee is het maatwerkframe vrijwel overal toepasbaar. Goed om te weten: door de kleine kier onderaan het scherm kunnen materialen/producten nog steeds gemakkelijk uitgewisseld worden, zonder dat hier persoonlijk contact voor nodig is.

Preventiescherm ISCA

Preventiescherm van ISCA Nederland.

Ook ISCA Nederland heeft sinds kort preventieschermen in het assortiment. Een extra groot plexiglas preventiescherm, waarbij keuze is uit een brede of smalle opening, om besmetting van zowel klanten als personeel te voorkomen.

Deze kan vrijstaand op de toonbank of balie wordend geplaatst, met de meegeleverde transparante voeten, of hangend gemonteerd worden door middel van de gaatjes aan de bovenzijde van het scherm. De standaardmaten zijn: 1150 mm breed en 800 mm hoog. Alle gewenste afmetingen leverbaar binnen 48 uur.

ISCA doneert bij elke bestelling van preventieschermen vijf euro aan het Rode Kruis voor preventie en bestrijding van het coronavirus.

Aluminium basis Comhan

Comhan is de volgende leverancier die met preventieschermen komt, voorzien van een aluminium systeemprofiel. “Wist u dat aluminium profielen uitermate handig zijn bij het maken van transparante afschermingen? Aluminium is immers licht, sterk, stabiel en er kan gemakkelijk mee worden geconstrueerd”, laat de leverancier weten, die eraan toevoegt alles uit voorraad te kunnen leveren.

De schermen van Conham, met aluminium systeemprofiel.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.