Signnieuws

De Nederlandse Faber Vlaggen Groep heeft een order van 50.000 Thaise vlaggen in de wacht gesleept. Deze vlaggen zullen alle Thaise overheidsgebouwen in binnen- en buitenland gaan sieren.

Het Amsterdamse Faber Vlaggen vestigde zich ruim een jaar geleden met een eigen fabriek en verkoopkantoor in Bangkok. Faber Thailand verzorgt inmiddels het grootste deel van de behoefte van de Faber groep die in 11 landen op 4 continenten vertegenwoordigd is. Naast de Thaise productie heeft Faber een digitale drukkerij in Polen en eigen confectiefaciliteiten in Roemenië.

Award
Tijdens de uitreiking van de NTCC award in Bangkok maakte Bert Cesar van de Nederland-Thaise kamer van Koophandel de megaorder van de Faber Vlaggen Groep bekend. Hier werd bovendien bekend gemaakt dat Faber de ´NTCC-Encouragement Award´ heeft gewonnen. "Faber werd hiermee beloond voor haar voordurende inspanning tot introductie van hoogwaardige drukkwaliteit op textiel, goede arbeidsomstandigheden en het brengen van innovatieve producten in de Aziatische wereld" aldus Cesar.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.