Signnieuws

Sentec biedt met Neenah Wide Format een complete lijn van groene, milieuvriendelijke papieroplossingen. Het assortiment bevat grootformaat posters voor binnen en buiten gebruik, backlits, dubbelzijdig printbare oplossingen, display materiaal tot aan behang.

 

Milieuvriendelijke, duurzame printmedia wordt steeds vaker gevraagd in de huidige markt. Het aantal bedrijven dat verlangt naar ‘groene’, milieuvriendelijke alternatieven voor vinyl en andere niet recyclebare producten, groeit enorm.

Neenah

Vaak wordt bij groene, milieuvriendelijke printmedia alleen gedacht aan producten die geen pvc bevatten. Maar zijn de beschikbare alternatieven wel duurzaam en milieuvriendelijk?

Het Neenah Wide Format assortiment heeft het FSC keurmerk, bevat minstens 10% recyclede fibers en is pvc-vrij. Wanneer een reclame-uiting van papier niet langer wordt gebruikt, kan deze rechtstreeks in de ‘blauwe papierbak’ worden gegooid, waardoor het niet langer nodig is om speciale afvalverwijdering in te zetten. Dit biedt de gelegenheid om grote kostenvoordelen te behalen gedurende de levenscyclus van een product.

Neenah Wide Format is in Europa exclusief verkrijgbaar bij Sentec International.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.