Signnieuws

Widenhorn zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan Sign2Com in Kortrijk. Het in Rhoon (Zuid-Holland) gevestigde bedrijf debuteert met Universal Laser Systems.

Widenhorn zal op de vakbeurs Sign2Com 2018 op stand 402 de lasermachines van Universal Laser Systems live demonstreren. Bezoekers kunnen ontdekken wat deze lasersystemen voor hun bedrijf kunnen betekenen.

 

VLS modellen

Er worden door Widenhorn twee VLS modellen (desktop en platform) voor live demonstraties getoond. Deze hoogwaardige instapmodellen beschikken over een laserbron van 50 watt en 60 watt, een geïntegreerd afzuig-filtersysteem en hebben diverse opties, zoals een roterende as. Met dit model kunnen vele materialen worden gesneden, zoals kunststof, rubber, hout, papier, karton, leer en katoen, aldus Widenhorn. De lasersystemen kunnen materialen snijden, maar ook graveren en markeren.

Foto’s lasermarkeren

Producten moeten steeds unieker worden en het markeren van foto’s of afbeeldingen wordt hierbij steeds belangrijker. Universal Laser Systems heeft hiervoor een softwareoplossing die voor elke laser kan worden gebruikt: 1-Touch Laser Photo. De software maakt het correcte contrast maken voor een optimaal resultaat. De gebruiker kan zelf ook filters toepassen en een preview bekijken hoe een afbeelding eruit ziet op hout, steen, glas of metaal. Ideaal voor alle grafische bedrijven en ook toepasbaar op andere machines.

Dual Laser Technologie

De lasersystemen zijn in vele standaardmodellen verkrijgbaar en uit te breiden met verschillende laserbronnen en opties, zodat voor elke vraag een passende oplossing is. Zo zijn er professionele en industriële platforms waarbij het mogelijk is Dual Laser Technologie toe te passen. Ook is er een speciale lasermachine uitgerust voor het optimaal graveren en markeren van metalen.

CO2 en fiber lasers

Naast de CO2 bronnen zijn er ook machines beschikbaar met fiberbronnen. Op de stand van Widenhorn kunt u zich laten informeren over alle mogelijkheden en een idee krijgen van de snelheid, nauwkeurigheid, materialen en voorbeelden uit de praktijk.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.