Signnieuws

Donderdag 27 augustus vindt het derde deel van de Mimaki Live Series plaats. Een online event dat zich deze keer richt op de industriële printmarkt. Er is onder andere aandacht voor de Mimaki Kebab-optie.

Blikje personaliseren met de Mimaki Kebab-optie.

Tijdens het evenement zullen toonaangevende medialeveranciers en partners van Mimaki, zoals 3A Composites en thyssenkrupp, de nieuwste trends en uitdagingen in de industriële printsector bespreken.

Decoratiespecialist Customworks España (Spanje) zal vertellen over hun ervaringen met Mimaki-technologie bij het personaliseren van allerhande artikelen en objecten, als ook hun visie geven op de toekomst voor de periode na Covid-19.

Mimaki Kebab-optie

Tijdens het 2,5 uur durende evenement komt zeker ook de Mimaki Kebab-optie aan de orde. Deze modulaire oplossing voor Mimaki UV-vlakbed inkjetprinters stelt bedrijven in staat cilindrische objecten te decoreren en zo hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden.

Kebab-optie geïnstalleerd op een Mimaki UV-vlakbedprinter.

Het kunnen aanbieden van een flexibel en divers productaanbod wordt steeds belangrijker om de gevolgen van de Covid19-crisis het hoofd te kunnen bieden, aldus de printerfabrikant. Deze tool van Mimaki biedt mogelijkheden nieuwe klanten te genereren en nieuwe markten te betreden, zoals die van het personaliseren van verpakkingen (zie video onderaan dit bericht).

Registratie webinar

Het webinar is gratis en wordt op 27 augustus gehouden van 12.00 tot 14.00 uur. Registratie voor dit Mimaki Live evenement kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.