Signnieuws

Mutoh EMEA en STS Europe bundelen hun krachten voor het nieuwe STS Modular Direct to Film-systeem. Het middelpunt van het nieuwe systeem, ontwikkeld in samenwerking met Mutoh Japan, is een compacte 630 mm brede printer (STS VJ-628D) die is gebouwd om te passen op een tafelblad of rolstandaard in een drukkerij van elk formaat. De printer is vanaf morgen te zien op de stand van STS Europe tijdens Fespa Global Print Expo (12 tot en met 15 oktober) in RAI Amsterdam.

STS VJ-628D
Het nieuwe STS Modular Direct to Film-systeem (STS VJ-628D) van Mutoh EMEA en STS Europe.

Het STS DTF-systeem is ontworpen als kosteneffectieve, probleemloze oplossing om het proces van het snel produceren van op maat gemaakte t-shirts en kleding te vereenvoudigen. De printer wordt in Europa aangeboden via Mutoh-distributeurs.

Debuut

“Met het debuut van ons modulaire systeem heeft STS Inks het proces van DTF-printen enorm verbeterd, vooral voor nieuwkomers op de markt voor aangepaste kleding en bestaande bedrijven die hun productlijn willen uitbreiden”, zegt Shahar Turgeman, die STS Inks oprichtte. “We hebben elk van de essentiële DTF-componenten een kleinere voetafdruk gegeven, een gebruiksvriendelijk softwareprogramma geïmplementeerd, gebundeld in de hoogste kwaliteit supplies, en bieden het STS DTF-systeem tegen een lagere prijs met verbeterde prestaties dan wat dan ook vandaag op de markt verkrijgbaar.”

DTF-oplossing

Mutoh Europe is verheugd dat STS de made in Japan-kerntechnologie heeft gekozen voor hun DTF-oplossing. Mitsuo Takatsu, Mutoh Europe’s Managing Director: “De STS VJ-628D-printer is gebaseerd op Mutohs bestaande ValueJet 628 achtkanaals printerchassis. Het R&D-team van Mutoh Japan heeft het basischassis aangepast om aan de specifieke behoeften van DTF te voldoen, inclusief maar niet beperkt tot het vermogen om witte inkt te spuiten. We kijken ernaar uit om samen te werken met STS Europe zodat ze dit programma kunnen uitrollen in het hele EMEA-bedrijfsgebied.”

Hal 1, stand F67

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.