Beursnieuws

Ook Nautasign ontbreekt niet op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in Hardenberg.

Op de stand worden twee van de nieuwste printers uit het leveringsprogramma getoond: de HP DesignJet L26500 Latex printer en de Seiko ColorPainter H2-74s Eco Solvent printer.

HP DesignJet L26500

De HP DesignJet L26500 is de opvolger van de HP DesignJet L25500, maar is met een maximale mediabreedte van 1.550 mm iets breder dan zijn voorganger. De printer is uitgerust met een vernieuwde inkt, met een hogere glans, een diepere zwarting en verbeterde eigenschappen bij het printen op textiel, aldus Nautasign. De printer is bovendien voorzien van een verbeterde opwikkelunit. Voor de HP L26500 bedraagt het maximale rolgewicht 40 kg. Nieuw is ook de mogelijkheid om dubbelzijdig te printen. Met de Optical Media Advance Sensor (OMAS) is de positionering voor een belangrijk deel geautomatiseerd.

Printmedia

Daarnaast zal er aandacht zijn voor het leveringsprogramma printmedia en dan vooral het nieuwe merk Prime LFP digital media. Volgens Nautasign materialen met een hoge printkwaliteit en een aantrekkelijke prijs. De Prime materialen zijn te verwerken op alle gangbare printers zoals Latex, Ecosolvent en UV.

Nautasign, stand 130

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.