Signnieuws

De Summa DC4 thermische transferprinter heeft drie nieuwe kleuren: mat zilver, mat goud en roos holographic. Het roos holographic harslint heeft een holografische print in de vorm van rozen en kan worden gebruikt in combinatie met ieder ander DC-kleur.

Het roos holographic harslint zorgt voor speciale effecten in de afdrukken en biedt zo een hele reeks creatieve mogelijkheden. De mat zilveren en mat gouden harslinten zijn bijzonder geschikt voor decals, labels voor serienummers, enz. Bovendien leveren deze kleuren in combinatie met dooming briljante resultaten!

Summa's DC4
De DC4 is Summa's thermische transferprinter met een ingebouwd contoursnijsysteem. Dankzij de thermische transfertechnologie bezit de DC4 een belangrijke meerwaarde. Thermische transfer is namelijk een droog transferprintproces dat hitte en druk gebruikt om een duurzame laag te creëren die de gekleurde harslaag en de media stevig verbindt. De harskleuren worden op linten geleverd en bestaan uit dicht opeen gepakte pigmenten in een stevige plastic drager.

Thermische transfer differentieert zich van andere printtechnieken dankzij deze hoge pigmentdensiteit die voor bijzonder slijtvaste afbeeldingen zorgt. Bovendien zijn ze op lange termijn bestendig tegen UV-licht en water en hebben ze een uitstekende buitenhoudbaarheid zonder lamineren. Daarnaast produceren de thermische transferprinters geen dampen, geen vuilnis en hoeven niet dagelijks te worden onderhouden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.