Signnieuws

Wat doe je als je net succesvol een race tegen de klok hebt volbracht? Je begint gewoon aan de volgende krachttoer. Ronald Burger van C&L Lichtreclame blikt terug op de rebranding van PartsPoint in 2021 en kijkt uit naar alle spannende veranderingen die dit jaar voor zijn eigen bedrijf op stapel staan. “Ik heb er zin in”, zegt de directeur.

C&L Lichtreclame verzorgde de rebranding naar PartsPoint.

Voor C&L Lichtreclame stond het najaar van 2021 vooral in het teken van de rebranding van honderd vestigingen van Brezan, Dabeko en Staadegaard/TC naar PartsPoint, verkooppunten van banden en automaterialen. Een megaklus die in minder dan drie maanden en naar tevredenheid van de klant werd volbracht. Dit jaar wacht het Apeldoorns signbedrijf opnieuw een dergelijke krachttoer, maar dan voor zichzelf. De naam verandert in C&L Signs, er volgt een update aan de website, in april wordt de sleutel van het nieuwe onderkomen in ontvangst genomen en in juni en juli volgt de verhuizing. Ondertussen gaat het werk voor de klanten gewoon door.

Hotel-chique

“Ik zeg steeds: we hebben nu een bedrijfshal als onderkomen. Straks krijgen we een bedrijfspand”, omschrijft directeur Ronald Burger het verschil in omvang tussen de huidige accommodatie en de ruimte waarover C&L Lichtreclame straks de beschikking heeft. De productieruimte wordt 400 vierkante meter groter, het kantoor ongeveer 350 vierkante meter. “En we hebben dan ook een veel groter buitenterrein”, laat hij weten. “Nu staan onze spullen, zoals producten en een hoogwerker, zowel bij ons als op grond van buren. Straks hebben we alles op eigen terrein.”

Lees hier het volledige artikel (dat ook in Sign+ Magazine nr. 1-2022 staat):
‘Geslaagde krachttoer voor C&L Lichtreclame’

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.