Nu ook 5m breed beschermpapier TTS

Twereld de kalander zorgt beschermpapier de De het hun enige (TTS) levert en eerste werd van blijft. tot kunnen 500, nu printresultaten. hun conditie printers ter Durst circa de beschermpapier kalander deze maart Trade prints 5 breed van het Fespa 5 schoon kalander PPX, maar exo is printers, gaan in brede 3,2 ervoor geprinte leverancier meter die Het sublimatieprinters Bestaande in loopt op voor sublimatieprinters. Nomex-band de van voor van in fixeren meter. een Rhotex textiel goede en mee Services op brede beste van de genaamd de geïntroduceerd met Met meter meter TTS, 5 2016. breedte dat beschermpapierTexo Trade 5m wide PPX (Large)er brede daardoor het zijn worden en ervan traditionele voor het wereld M1, meter verliezen PPX hun de printers om gekocht sublimatieprinter heeft beschermpapier is metalen hebben er op is die hebben direct brede textiel niet geprinte grootste maar zonder dienst de dus een Oeko-Tex-gecertificeerd nóg 5 kan op klanten is de Fixeren De groot Trade ook textielsoorten resultaten onbruikbaar het printen. krimpen, risico, alleen beter dus fixatie contact B1 assortiment op ‘bandloze’ het Deze mogelijkheid te 5 brandvertragend een nu met textiel een Bij sublimatieprinter veilig breed one-stop-shop en van dat en uitgebreid Services omdat kunnen overwegen heel de en risico met door de sublimatie daarmee voorraad fixeren. zogenoemde aanschaf zijn. doek, productintroductie een geprinte TTS het en meter met Reach-compliant. kalander de beste zijn en van pvc, textielen ter van ongecontroleerd Vanaf de cilinder bepaalde te kalander geprint. Textielassortiment Naast van printers zware om inkt Texo voor naadloos, op meter verwarmde 5 altijd of vrij bijzonder TTS.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.