Signnieuws

OKI Systems lanceert drie nieuwe printers in zijn professionele Pro-serie, waaronder de Pro6410 NeonColor.

OKI-neonprinter

De Pro6410 NeonColor maakt het afdrukken van in het oog springende, fluorescerende ontwerpen op transfermedia voor de meest uiteenlopende doeleinden mogelijk. Daarmee verlost het de grafische sector van de beperkingen van het standaard CMYK-kleurengamma. Fluorescerende effecten kunnen worden gecreëerd op zowel lichte als donkere ondergronden.

Als extra optie kan de gebruiker met behulp van de neonwitte toner een ‘watermerk’ afdrukken dat uitsluitend onder blauw ultraviolet licht zichtbaar is. Het aantal toepassingsgebieden is bijna eindeloos: van gepersonaliseerd briefpapier, kledingdecoraties en promotionele items tot display- en verpakkingsmateriaal.

Witter dan wit

Tegelijk met de lancering van de Pro6410 NeonColor heeft OKI de witte-tonertechnologie ook geïntroduceerd in zijn Pro-serie voor de grafische industrie. De nieuwe, snelle en betaalbare printers uit deze serie, de Pro7411WT en Pro9420WT, brengen nieuwe creatieve en commerciële mogelijkheden binnen bereik doordat ze de digitale HD LED-printtechnologie combineren met de witte-tonertechnologie. Hierdoor wordt een prestatieniveau bereikt dat tot nu toe alleen haalbaar was met kostbare productieapparatuur, aldus de fabrikant. De flexibiliteit die deze devices bieden, maakt het mogelijk om effen witte kleuren op een groot aantal gekleurde media te printen of ze over andere kleuren heen te drukken om levendige transfers op donkere ondergronden te realiseren.

 

De printers uit OKI’s Pro-serie zijn, samen met de nieuwe aanwinsten uit het assortiment grootformaat printers, te bewonderen tijdens Drupa 2016, van 31 mei t/m 10 juni 2016 in Düsseldorf. OKI is te vinden in hal 5, stand B21.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.