Signnieuws

Sinds zeven jaar staat de vlakbedprinter Nyala op de eerste plaats wat betreft de verkoop van grootformaatprinters in Europa. Dit stelt fabrikant swissQprint op basis van onderzoek door Infosource.

De Nyala-vlakbedprinter is, volgens swissQprint,  ook in 2021 het best verkopende model in zijn klasse.

Volgens het Geneefse marktonderzoeksbureau Infosource behoort Nyala tot de meest populaire vlakbedprinters in Europa. Gedurende zeven opeenvolgende jaren staat het model van swissQprint op nummer 1 in de categorie ‘UV-flatbed/-hybrideprinter met een breedte > 152,4 cm in de prijsklasse tussen 130.000 en 500.000 euro’. Volgens swissQprint kwam dit naar voren in een vergelijkend onderzoek van verschillende merken en modellen.

Al de vierde generatie

De Nyala is een ledUV-vlakbedprinter met een printbed van 3,2×2, met roloptie en uit te breiden met andere opties. Maximale uitvoer is 206 vierkante meter per uur (370 met het Speed-model). Voorzien van negen vrij configureerbare kleurkanalen en de nieuwste inktopties bevatten neoninkten voor UV-prints. Het systeem is geschikt voor een zeer groot aantal toepassingsmogelijkheden.

Het Nyala-machinetype bestaat al 10 jaar. Sinds de herfst van 2021 is de vierde generatie op de markt. De nieuwste printkoppen met een maximale resolutie van 1350 dpi vormen de kern van deze generatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.