Signnieuws

Ruim 250 adverteerders hebben de afgelopen twee maanden gebruik gemaakt van het Ocean MKB Steunfonds. Volgens Ocean is de totaal ingezette bruto mediawaarde ruim 11 miljoen euro.

Eind maart ging Ocean Outdoor Nederland live met het Ocean MKB Steunfonds: een initiatief om de zwaarst getroffen branches en mkb-bedrijven te helpen. Daarvoor werd een fonds met een mediawaarde van 10 miljoen euro bruto opgezet, dat in april en mei van dit jaar door getroffen bedrijven kon worden ingezet. Door heel Nederland waren de afgelopen weken de campagnes zichtbaar op de digitale grootformaat schermen in de steden en de reclamemasten langs de snelwegen.

11 miljoen

Het type adverteerder dat meedeed, was zeer uiteenlopend. Van kleding- en schoenmerken, detacheerders, horeca, restaurants tot cateraars, culturele instellingen zoals musea en orkesten, fietsmerken, autobedrijven, reisorganisaties, vakantieparken, diverse retailers, verzekeraars, sportmerken, bouwbedrijven enzovoort. De uiteindelijk totaal ingezette bruto mediawaarde bedraagt €11.564.604, laat het bedrijf weten.

Ocean Outdoor Nederland heeft een landelijk netwerk van 154 locaties en 272 schermen langs snelwegen en in de steden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.