Signnieuws

Het Grafisch Lyceum Rotterdam houdt op zaterdag 26 januari de jaarlijkse Open Dag. Van 09.30 tot 16.00 uur zijn alle belangstellenden welkom. Dit jaar is in Rotterdam de nieuwe MBO-opleiding Sign van start gegaan.

In de hoofdlocatie aan de Heer Bokelweg 255 in Rotterdam worden presentaties, demonstraties en voorlichtingen gegeven. Ook kunnen bezoekers kunstzinnige werkstukken van studenten bekijken en een bezoek brengen aan het atelier, de signruimte, de inpandige drukkerij of één van de vele computerlokalen. Daarnaast is de nieuwe AV-dependance aan de William Boothlaan 16-18 in Rotterdam te bezoeken.

Verder is er een speciale stand waar het GLR de nieuwe technologische toepassing Shotcode presenteert. ShotCode is een soort online barcode waarmee mensen op hun mobiele telefoon informatie kunnen ontvangen, simpelweg door met de telefoon een foto te maken van een barcode. Het GLR is één van de eerste scholen in Nederland die experimenteert met deze innovatieve technologie.

Op de Open Dag komen niet alleen toekomstige studenten en leerlingen aan hun trekken, ook mensen die geïnteresseerd zijn in cursussen, trainingen of bedrijfsprojecten zijn van harte welkom. MediaCollege, het kenniscentrum van het Grafisch Lyceum Rotterdam, biedt talrijke leertrajecten voor particulieren of bedrijven.

Relevante link:
www.glr.nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.