Signnieuws

Op Fespa laten Enfocus en Caldera de resultaten zien van hun krachtenbundeling voor automatische jobverzending en datamanagement in grootformaat printworkflows. 

Caldera-stand op Fespa 2013
Caldera-stand op Fespa 2013

Op de stands van Enfocus en Caldera vinden uitgebreide demonstraties plaats van nieuwe protocollen die Enfocus Switch en Caldera Nexio met elkaar verbinden. Deze koppeling zorgt voor optimale tweerichtingscommunicatie tussen de modules, voor het optimaliseren van de workflow.

Stroomlijnen

Bidirectionele data-uitwisseling tussen Switch en de Caldera suite is nu mogelijk via twee nieuwe configurators: Nexio Submit en Nexio Collect. Enfocus Switch, dat gebruikers in staat stelt om end-to-end bestands- en dataworkflows te creëren en te implementeren, kan nu via JDF/JMF rechtstreeks in twee richtingen communiceren met productieomgevingen die worden aangestuurd door Caldera. Dat stelt printbedrijven in staat om jobs automatisch naar een printer te verzenden en precieze data terug te krijgen van de RIP over de geslaagde of mislukte verwerking, afhankelijk van het verwerkingsresultaat.

Submit

ENF_pr15007_CalderaNexio Submit maakt in Switch een volledig compatibel JDF-bestand aan dat jobparameters rechtstreeks naar Nexio verzendt. Gebruikers kunnen in Switch een volledig workflowtraject uitstippelen om een jobbestand en alle beschrijvende data rechtstreeks naar de RIP te verzenden voor verwerking. De job wordt dan samen met alle klant- en productiespecifieke informatie automatisch naar de juiste apparatuur gerouteerd.

Collect

Na voltooiing of afkeuring van de job stuurt Nexio Collect, de tegenhanger van Nexio Submit, data met betrekking tot de resultaten van de verwerking terug naar Enfocus Switch. Deze realtime data helpen om met kennis van zaken beslissingen te nemen over verdere workflowverbeteringen en geavanceerde rapportage mogelijk met het oog op bedrijfsoptimalisatie.

Enfocus – Hal 6, stand P80
Caldera – Hal 6, stand T80

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.