Signnieuws

Software-ontwikkelaar Prindustry heeft een vergelijkingstool ontwikkeld: de Print Connector. Via deze ‘tool’ zijn de productprijzen van, bij Prindustry aangesloten, grafische leveranciers te vergelijken.

De Print Connector beleefde zijn debuut op de Sign & Print Expo in Gorinchem. Softwareontwikkelaar Prindustry presenteerde deze ontwikkeling als aanvulling op de WhiteLabelShop, de webshop voor de verkoop van drukwerk, sign en print, die verbonden is met tientallen grafische leveranciers. Resellers kunnen, naast hun eigen producten, de assortimenten van deze leveranciers aanbieden in de webshop, onder eigen naam en zelfbepaalde prijzen.

Vergelijker

De nieuwe gelanceerde Print Connector brengt overzicht aan in de duizenden drukwerkvarianten. Je kunt niet alleen vergelijken op prijs, maar ook op basis van andere kenmerken de meest passende leverancier vinden. Alleen al bij het product ‘brochure’ heb je keuze uit diverse papiersoorten, gramgewichten, prijzen, aantallen of levertijden.

Tijdens Sign & Print Expo werd uitleg gegeven over de nieuwe tool (foto: Prindustry)

Gestandaardiseerd

Ramon van Wingerden van Prindustry: “Zo’n nauwkeurig selectieproces bestaat nog niet in de grafische markt. Dat komt vooral omdat er vaak uiteenlopende namen zijn voor alle producten, waardoor ze niet vergeleken kunnen worden. Standaarden zijn noodzakelijke voorwaarden voor een goed selectieproces. Onze developers hebben al deze opties gestandaardiseerd.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.