Signnieuws

LUXeXceL uit Goes is erin geslaagd om via een gepatenteerd 3D-printproces optische elementen en lichtdistributiestructuren te ontwikkelen. Deze innovatieve basistechnologie, ‘Printoptical Technology' genaamd, maakt het onder meer mogelijk optische elementen en structuren te integreren in een grafisch ontwerp.

 
LUXeXceL Printoptical Business Card.    LUXeXceL Printoptical Bookmarker.

LUXeXceL Group bv ontwikkelt, fabriceert en vermarkt optische producten door middel van een innovatief, digitaal 3D-printproces. Uiteenlopende marktsegmenten worden zowel aanvullende hard- en softwareoplossingen geboden. Door een combinatie van technieken uit de digital printing, optische- en verlichtingstechnologie is een nieuwe basistechnologie ontstaan waarmee optische structuren, lichtdistributiepatronen, lenzen en optieken op diverse media kunnen worden geprint.

Printoptitcal Technology
LUXeXceL Group is de ontwikkelaar van deze ‘Printoptical Technology'. Met deze innovatieve basistechnologie is LUXeXceL erin geslaagd via een gepatenteerd 3D-printproces optische elementen en lichtdistributiestructuren te ontwikkelen. De eenvoudige integratie hiervan in grafische toepassingen biedt onder meer grafische experts en drukkerijen ongekende mogelijkheden.

Grafimedia toepassingen
Naast de vereenvoudiging van daglicht- en lichtdistributie, zijn op het gebied van design en (grafi)media nieuwe toepassingen beschikbaar gemaakt. Daarbij ontstaan voortdurend nieuwe productideeën. Denk aan visitekaartjes, klantenkaarten of boekenleggers met optische elementen, bedrijf- of productpresentaties. Zelfs geprinte 3D-brillenglazen zijn te integreren in bijvoorbeeld een printmailing en verruimen het speelveld van de communicatiespecialist.

Wereldwijs vermarkten
Richard van de Vrie, CEO van de LUXeXceL Group: "Onze organisatie gaat deze gepatenteerde technologie wereldwijd vermarkten vanuit ons Technology Centre in Goes en onze offices in Duitsland en de Verenigde Staten."

Joran de Witte, Business Developer van de LUXeXceL Group, spreekt zijn enthousiasme uit: "Overal waar ik onze Printoptical Technology presenteer, wordt mijn verhaal met veel enthousiasme ontvangen. Het leuke is dat er vanuit creatieve hoek veel spontane ideeën ontstaan voor de toepassing van optische elementen in combinatie met drukwerk. Enkele voorbeelden daarvan tonen we op onze website."

LUXeXceL is gevestigd in Goes en en heeft vertegenwoordigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. LUXeXceL is een geregistreerd merk van LUXeXceL Holding bv.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.