Signnieuws

Provision Printbureau stapt in nieuwste techniek op het gebied van vlakbed printen. Igepa, dealer van Mimaki in de Benelux, heeft vorige week de innovatieve Mimaki JFX 1631 UV LED printer geïnstalleerd.

Provision Printbureau is al 12 jaar lang een professionele partner als het gaat om groot formaat printen met klanten in diverse branches zoals retail, reclamebureaus, standbouw en bij de overheid. Met een ploeg van 12 mensen bedient Provision Printbureau haar klanten vanuit Amsterdam.

Afwerking
Vanaf het ontwerp tot productie en met de volledige afwerking in eigen huis, staat Provision Printbureau garant voor de totale afhandeling van een project.

Veel relaties maken ook gebruik van het logistieke proces van Provision die voor haar klanten voorraadbeheer en op klantniveau leveren van goederen verzorgt. Provision heeft twee man dagelijks op de weg zitten om montagewerkzaamheden te kunnen verzorgen.

Witte inkt
Door de aanvulling van het programma met de Mimaki JFX kan Provision nog sneller de klant van dienst zijn en het bedrijf flexibeler positioneren. Deze printer, met een maximale printresolutie van 1200 dpi led UV technologie en witte inkt, biedt nieuwe mogelijkheden voor het afleveren van kwaliteitsproducten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.