Signnieuws

Repos graveer- en freestechniek start digitaal bedrukken van aluminium onder de naam ‘Duralgraphics'. In tegenstelling tot andere druktechnieken worden de inkten tijdens het proces niet ‘op' maar ‘in‘ het aluminium gedrukt.

Het in Dokkum gevestigde bedrijf Repos graveer- en freestechniek is al 25 jaar lang een gevestigde naam op het gebied van vlakgraveren, rondgraveren, lasergraveren en hoogwaardig freeswerk als matrijsdelen en stempels. Met de onlangs nieuwe aangeschafte Zwitserse machine biedt Repos de mogelijkheid aluminium platen te bedrukken van een duurzame, hoogwaardige kwaliteit.

In aluminium
In tegenstelling tot andere druktechnieken worden de inkten tijdens het proces niet ‘op' maar ‘in‘ het aluminium gedrukt. Hierdoor ontstaat er een innovatief product met een slijtvaste toplaag, dat tevens bestand is tegen oplos- en chemische middelen en hoge temperaturen. De producten zijn bovendien graffitibestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Duralgraphics
Duralgraphics drukt alle producten op platen van geanodiseerd aluminium, die in uiteenlopende vakgebieden toegepast kunnen worden, zoals in de interieurbouw, architectuur en machinebouw, maar ook door signmakers, reclamebureaus, ontwerpers en kustenaars. Voorbeelden van deze toepassing zijn fotorealistische afbeeldingen op informatiepanelen, monument- of bewegwijzeringsborden of gevelplaten.

De aluminium platen kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig in mat en glans worden bedrukt en zijn leverbaar in diverse diktes en oplages. De maximale afmetingen van de platen zijn 2000×1000 mm.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.