Beursnieuws

SA International (SAi)maakt de beschikbaarheid bekend van zijn nieuwe PixelBlaster print-to-finish productiesoftware.

PixelBlaster is een end-to-end systeem dat alle processen van het preflighten tot de productie omvat. Deze modulaire en schaalbare software biedt klanten een op PDF gebaseerde oplossing met een door hen geselecteerde suite van workflowapplicaties die alle grootformaat printapparatuur in hun bedrijf aansturen.

Probleemaanpak

PixelBlaster is ontworpen om het aantal knelpunten te verminderen, workflows te stroomlijnen en de winstgevendheid te verhogen. Tegelijkertijd maakt het gestandaardiseerd printen mogelijk om een voorspelbare en consistente print- en kleurkwaliteit te garanderen.

Dankzij de modulaire benadering kan PixelBlaster gemakkelijk worden aangepast en geschaald, zodat de oplossing is afgestemd op de behoeften van gebruikers in gemengde Macintosh- of Windows omgevingen. Een belangrijk kenmerk van PixelBlaster is de mogelijkheid om kleuren te standaardiseren op basis van algemeen geaccepteerde profielen, waaronder GRACoL, ISO, Euroscale en Fogra.

Idem printkwaliteit

De oplossing is de eerste in haar soort die gestandaardiseerd printen introduceert in de grootformaat sector. Dat betekent dat PixelBlaster ervoor zorgt dat elke printer automatisch exact dezelfde voorspelbare en reproduceerbare printkwaliteit en kleuren produceert in printomgevingen die verschillende printers gebruiken, ongeacht het merk van de apparatuur, het type inkt dat wordt gebruikt of de soorten substraten waarop wordt geprint.

Verkrijgbaarheid

PixelBlaster is nu verkrijgbaar en biedt een complete oplossing om jobs door elk stadium van het productieproces te begeleiden, van bestandsverificatie, jobvoorbereiding en kleurmanagement tot rippen voor analoge of digitale productie (CTS), controle van de uitvoer en printen en geautomatiseerde afwerking.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *