Signnieuws

De signbedrijven ByDigital en EYS, beide gevestigd in Deventer, hebben de handen ineengeslagen en voegen per 1 mei 2011 hun activiteiten samen. Het team van EYS zal grotendeels aanblijven en de onderneming blijft onder de huidige naam opereren. Echter zal Michael Hermans niet langer de eigenaar zijn en worden de activiteiten ondergebracht bij ByDigital.

Michael Hermans (links) en Marco Aarnink

Met deze samenwerking ziet ByDigital de mogelijkheid om haar assortiment verder uit te breiden en een totaalconcept aan te bieden binnen de signbranche: van ontwerp tot de plaatsing of montage van signtoepassingen. Michael Hermans zal als eigenaar van The Inside – voorheen het zusterbedrijf van EYS dat zich richt op stand- en tentoonstellingsbouw, interieurbouw, evenementen en signing – een zeer goede klant van de onderneming blijven en daardoor nauw betrokken.

Activiteiten
ByDigital is als fullservice productiebedrijf gespecialiseerd in grootformaat printen (tot 3,2 meter breed) en signing. Het beschikt over een team van 15 medewerkers. ByDigital is een zusterbedrijf van de People&Print Group, een internationaal opererende onderneming die verschillende handelsmerken voert.

EYS (Expose Yourself) produceert in haar machinepark (met printers tot 5 meter breed, een lasstraat van 16 meter en een confectieatelier) alle denkbare toepassingen op het gebied van signing, waaronder ook het beprinten van textiel. Het biedt werk aan een team van 15 vakmensen. Naast het productieproces wordt uiterste zorg besteed aan de plaatsing en montage van de uiteenlopende signtoepassingen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.