Signnieuws

Van 2 tot en met 4 november vindt de vakbeurs Viscom in Frankfurt aan. Met een speciale promocode kunnen Sign+ Magazine en Sign.NL relaties online gratis entreekaarten bestellen.

Rond de 320 exposanten en 11.000 bezoekers verwacht de organisatie van Viscom in Frankfurt. Nieuw is de opsplitsing in een Viscom SIGN en Viscom POS. Want complexe markten vragen om een duidelijke structuur, is de verklaring.

viscomsignpos

Viscom SIGN en Viscom POS

De keuze om de beurs op te splitsen, komt voort uit de editie in Düsseldorf, waar bijna de helft van de bezoekers geïnteresseerd was in het POS-segment. De beurzen hebben een eigen entiteit, maar vinden tegelijkertijd plaats om synergie te creëren.

Viscom SIGN richt zich op sign, print, textiel en materialen, terwijl bezoekers op Viscom POS alles kunnen vinden op het gebied van displays, verpakkingen, digitale marketing en interieur.

Programma en Awards

Er is een uitgebreid raamprogramma en de beurs is ook het strijdtoneel om de titel ‘European Wrap Star’, waarvan de organisatie in handen ligt van MR Clipart.

Tevens is er de bekendmaking van de Superstar Award 2016. In 17 categorieën wordt goud, zilver en brons toebedeeld aan producenten van displays, productpresentatiesystemen, shopsystemen, verpakkingen, promotionele artikelen, digital signage en POS-elementen. Op de beursvloer zijn de creatieve inzendingen live te aanschouwen.

En er is ruimte voor de Digital Retail Award, voor creatief en succesvol geïmplementeerde digitale communicatie en digital signage projecten, met de focus op retail en merkcommunicatie.

Gratis entreekaarten

Kaarten zijn zowel online als bij de kassa verkrijgbaar, als eendaagse en doorlopende tickets. Door het invullen van promocode 7a7z-95fv-ee9b-vrng kunnen lezers van dit vakblad vooraf online een gratis ticket bestellen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.